0

Sarat lan Ketentuan

Oct 05 admin  

Dianyari pungkasan: Oktober 5, 2019

Mangga waca Ketentuan Panggunaan iki ("Katemtuan", "Katentuan Panggunaan") kanthi tliti sadurunge nggunakake situs web https://howiees.com ("Layanan") sing dioperasikake dening Tutorial Paling Apik Kanggo Gamer | Howiees.com ("kita", "kita", utawa "kita").

Akses sampeyan lan nggunakake Layanan iki kahanan ing sampeyan nampa lan tundhuk Sarat iki. Syarat iki ditrapake kanggo kabeh pengunjung, pangguna lan liya-liyane sing ngakses utawa nggunakake Layanan.

Kanthi ngakses utawa nggunakake Service sampeyan setuju kanggo bound dening Sarat iki. Yen sampeyan ora setuju karo bagian apa wae, sampeyan ora bisa ngakses Layanan.

Pranala menyang Liyane Situs Web

Layanan kita bisa ngemot link menyang situs web utawa layanan pihak katelu sing ora diduweni utawa dikontrol dening The Best Tutorial For Gamers | Howiees.com.

Tutorial Paling Gampang Kanggo tukang game | Howiees.com ora duwe kendali, lan ora njupuk tanggung jawab, konten, kabijakan privasi, utawa praktik situs web utawa layanan pihak katelu. Sampeyan luwih ngakoni lan setuju manawa Tutorial Paling Apik Kanggo tukang game | Howiees.com ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab, langsung utawa ora langsung, amarga ana kerusakan utawa kerugian sing disebabake utawa diduga sing disebabake utawa ana hubungane karo panggunaan utawa ngandelake konten, barang utawa layanan sing kasedhiya utawa liwat situs web kasebut. utawa layanan.

Kita banget menehi saran supaya sampeyan maca syarat lan katrangan lan kawicaksanan pribadi samubarang situs utawa layanan web pihak katelu sing dikunjungi.

Nggon mandeg

Kita bisa ngeculake utawa ngeculake akses menyang Layanan kita kanthi langsung, tanpa kabar utawa tanggung jawab, kanthi alasan apa wae, kalebu tanpa watesan yen sampeyan nerak Ketentuan.

Kabeh pranata sing kasebut miturut syarat-syarat kasebut kudu tetep mandhek, kalebu, tanpa watesan, pranata kepemilikan, pambatalan jaminan, indemnity lan watesan tanggung jawab.

wewaler

Sampeyan nggunakake Layanan kanthi resiko dhewe. Layanan diwenehake kanthi basis "AS IS" lan "AS AVAILABLE". Layanan kasebut disedhiyakake tanpa jaminan apa wae, kanthi nyata utawa ora pati jelas, kalebu, nanging ora diwatesi, jaminan tersirat saka merchantability, fitness kanggo tujuan tartamtu, non-pelanggaran utawa kinerja.

Hukum Pamrentah

Katemtuan kasebut bakal ditata lan diterangke sesuai karo undang-undang Walanda tanpa mikirake konflik ketentuan hukum.

Gagal kita nglindhungi hak utawa ketentuan saka Ketentuan iki ora bakal dianggep waiver hak kasebut. Yen katemtuan kasebut ora sah utawa ora bisa dileksanakake dening pengadilan, pranata-pranata sing isih ana ing Ketentuan iki tetep tetep. Persyaratan iki nyakup kabeh persetujuan antarane kita babagan Layanan kita, lan ngganti lan ngganti sembarang prajanji sadurunge kita bisa duwe antarane kita gegayutan Service.

Kaca-kaca sing

We nulis hak, kanthi discretion kita, kanggo ngowahi utawa ngganti Katentuan iki sawayah-wayah. Yen revisi dadi materi, kita bakal nyoba kanggo menehi paling dina 30 dina sadurunge syarat-syarat sing anyar ditrapake. Apa sing dadi owah-owahan materi bakal ditemtokake miturut kaputusan kita dhewe.

Kanthi terus ngakses utawa nggunakake Service kita sawisé révisi kasebut dadi efektif, sampeyan setuju kanggo bisa digabung karo istilah sing wis diubah. Yen sampeyan ora setuju karo istilah anyar, mangga mandheg nggunakake Layanan.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Katentuan iki, hubungi kami.